FACTS

Recreational Design

8,740 SF

SERVICES
THE STORY

At the core of The Resort village, a recognizable, stylish, and contemporary clubhouse ties the community theming together. The Resort clubhouse capitalizes on the artistic qualities of the community by incorporating art sculptures, bold colors, sleek lines, flat roofs, rectangle windows and modern amenities in its design. The clubhouse facilities comprise of a large pool, spacious outdoor BBQ area, multiple multi-purpose rooms with an adjoining kitchen, conference rooms and offices, a gym with a variety of workout equipment, and a second-story club room for entertaining large groups. The clubhouse is unique to the village because it creates a hub for people let their guard down and engage in human interaction, whether it’s at the pool or at the lounge. 

CLIENT

Lewis Management Corporation

Architecture >   Recreational >   The Resort Recreation Center

WHA Architects Planners Designers