FACTS

Recreational
4,426 SF.

SERVICES

Design & Architecture

Architectural Graphics

THE STORY

The Community is surrounded by public multi-use trails that connect to the larger Livermore Area trail system, creating miles of biking and walking paths. A private clubhouse and fitness center allows residents use of a beautiful pool area, indoor exercise area, and a harvest dining space for events and gatherings. Four different functional programming elements (gathering, wellness, community, and service) were separated into individual structures creating a campus style setting.
 

Multiple gathering areas compliment the variety of buildings including an outdoor yoga lawn and an art walk featuring sculptures by renowned artist Chris Curtis. The game lawn, featuring two bocce ball courts and a ping-pong table, is a great place to kick back and socialize with friends and neighbors. A community garden gives residents a place to gather and grow their own fresh fruit and vegetables. Site plan and architecture provide an overall resort environment. Abstract farmhouse imagery and detailing with vibrant color blocking offers a warm and homey atmosphere for residents.

RELATED PROJECT

Tranquility at Sage